KULLANICI GIRISI
Kullanıcı Kodu Şifre

Avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde İstanbul Ayakkabıcılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası olarak birçok yenilikler adım atmak için hazırlıklarımız devam etmektedir.Gellişmeleri ve duyuruları sitemizden duyurmaya devam edeceğiz.

İTHAL AYAKKABI CENNETİNE DÖNÜŞEN TÜRKİYE' DE SEKTÖRÜMÜZ AÇISINDAN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR Yerli ayakkabı üreticisini korumak amacıyla ithal ayakkabılar için getirilen ek gümrük vergisi, ayakkabı üreticimize ve esnafımıza  rahat bir nefes aldıracak. 10 Ağustos 2014 tarihinden itibaren geçerli olan uygulama ile ithal deri ayakkabılara %50, suni deri ayakkabılara %30 ek vergi getirildi. İthal deri ayakkabıya getirilen %30-50 arasındaki ek vergi ile ayakkabı üreticisinin yüzü gülecek. Ayrıca ithal edilen deri ayakkabıda çift başına ek vergi 5$ , suni deri ayakkabıda ise 3$ altında olamayacak.

Uluslararası 52. Ayakkabı Moda Fuarı 05-08 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük ayakkabı fualarından biri olan AYMOD; 05-08 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul /Yeşilkoy de gerçekleştirilecektir.

CNR
Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla düzenlenen ayakkabı modasının kalbinin atacağı bu fuarasektörle ilgili tüm kurumlar ve siz değerli üyelerimiz davetlidir.

Uggs On Sale

Christian Louboutin Shoes Outlet